Dricka 2 liter om dagen är inte lätt!

Jag försöker få i mig 2 liter om dagen nu, ska hjälpa en att få vackrare hud och renar organen. Ska hjälpa min ärrbildning(efter operationen). Såren är ju i minimalaste laget, men i mitt yrke får man inte ha massa sånt. Ärr kan ju vara okej, men då ska de inte vara operationsärr, helt oacceptabelt. Jag hade tänkt visa mina sår här, men blev stoppad eftersom vissa av er kan tycka det är äckligt... hmph!
Jag får visa er när sårskorporna försvunnit, jag har likadana ärr som Zac Efron, som också opererades akut för blindtarmsinflammation under inspelningen av 17Again(det är den lilla pricken över byxkanten):
Det är som sagt små ärr. Han har också tre stycken, men det är bara en som syns. Det är en i naveln också, och en precis under byxkanten, jag tror den syns på första bilden. Men vill inte zooma in på hans könsorgan, behöver inte se alla ärren. Huvudsaken är att de knappt syns och det är bra!
1 EMMA:

skriven

Sv: Tack. <3 Åh, jobbigt. Men gick det bra då? :)<3

2 Anonym:

skriven

Haha då är vi två! men eftersom de kommenterar det måste vi i hemlighet vara assnygga ;) Åh, jag har också fått opererat mig och ser ut så! Vi sitter verkligen i samma båt där!Jag har sett alla dom filmerna och serierna. Jag är en riktig film/serie nörd, om du bara visste :)

Så du är manus och skådespelare! coolt må jag säga!

3 Anonym:

skriven

Hahahaha älskar den där! När jag hör henne vill jag seriöst bara Springa iväg för att jag vet att om jag säger att jag glömde så kommer hon aldrig tro mg! Hahahaha

4 yasmine modell mamma och fru:

skriven

ja eller hur. hihi

allt bra med dig ikväll?

KRAM

5 agnes:

skriven

sv: Haha, everything happens for a reason ;)

6 Lova❤:

skriven

Sv: Åh tack!

Snygg blogg du har :D❤

Kommentera här:

Reviresco - Rock n Roll livet i Hollywood Personligt
Jubileumsregattan.se Superblogs Bloggparaden