Vad har jag med mig hem idag?

Idag har jag varit och skrivit ut mitt första, riktiga "first draft" på 103 sidor. Så gött att hålla manuset i handen, känns mer verkligt då! Nu gäller det bara att sitta och rätta det extremt mycket! But I'm lovin' it!
Fick även ett stort paket idag! YAY!!!
Och vad är det i det tro?
Jo, det är ju en testpilot pryl ifrån Phillips, som jag fått via Smartson! Det är någon ny tandhygiens-pryl, som ska ersätta munskölj och/eller tandtråd. Ska prova den nu i några veckor, så får vi se hur det blir.
Phillips AirFloss heter den iallafall.
Ursäkta skitbilderna, de är tagna med min skitmobil Samsung Galaxy och min HP Mini dator som tar sånna skitbilder. Man saknar allt tiden då man hade Mac och Sony Ericsson's Cybershot-telefon. Det var grejer det, men allt pajar ju till slut.
Kram på er alla!

Screenwriting Today

Karaktären Jamie, jag behöver en musa, en riktig skådespelare i huvudet när jag skriver. Har alltid använt Kyle Gallner i mina tidigare manus, men denna gången behövde jag någon lite äldre och lite skäggigare. Lite Mark Wahlberg, lite Ryan Gosling... har tänkt och tänkt och kom fram till denna människan, och att han passar perfekt, inte bara utseendemässigt, han passar bra som kvinnomisshandlare också:
Charlie HunnamHan har ett pretty-face, men när han spelar så kan han vara riktigt hård, men han kan vara riktigt känslosam också därför är han perfekt. För tro inte att man kommer hata min "Jamie" bara för att han är kvinnomisshandlare, han är ju inte det egentligen, han bara råkar behöva slå lite på en tjej som provocerar för att hon råkar gilla att slåss. De har en komplicerad situation.
Nästa steg: Hitta en musa för min kvinnliga huvudroll.
Reviresco - Rock n Roll livet i Hollywood Personligt
Jubileumsregattan.se Superblogs Bloggparaden