Stolt! Frågade om en sak i affären alldeles själv!

Är så stolt, jag frågade efter 6 bananer på Spanska, och det gick bra!
Och innan dess sa min Spanska-lärare att jag var ett geni i jämförelse med vissa spansk-talande ungdommar som hon normalt sett har som elever i skolan, då jag kunde vissa saker i spanska ortografin som inte dem förstår.
 
Lite roligt... Nu sitter jag och dricker ur min alldeles egna mate-kopp! :D
 
 

Earth Hour och mitt nya inköp - min första Mate!

Vi firade Earth Hour med ljus format som "60", vilken kliché... haha, men ville underhålla mig själv under timman så jag började forma nummer 60 för skojs skull. Katterna gillade ljusen iallafall...
 
 
Något annat jag gjorde igår var lite shopping... köpte min första egna mate-kopp, och en snygg bombilla (metall-sugrör med filter). Mate-koppen är gjord av en urgröpt gurkväxt(torkad) med mörkrött läder runtom.
På bilden har jag fyllt min mate med fuktigt yerba té som ska stå över natten för att koppens väggar behöver suga upp yerban. Annars smakar det inte så gott i början. Men imorgon ska jag kunna dricka mate ur min egna kopp!
Mina favoritfärger är rött och svart så denna färgen är perfekt för mig.
 
Och åt lite chokladägg i tidiga påsktider...

Att författa kan vara utmattande...

Det kommer alltid den stunden i skrivandet, då även författaren känner att denne behöver pusta ut lite och låta huvudkaraktären vila lite... bara ge denne en stund av lycka... men då får man, som författare, vara stark och stå emot!
 
Jag håller på att skriva om den hårda kampen i resan mot sin dröm. Men flickan i historien måste utstå riktigt miserabelt lidande innan det sker, och om jag ska kunna uppnå det jag vill med min berättelse, måste jag verkligen plåga mig själv genom att plåga henne.
 
Ens karaktärer är som ens barn, och de är en del av en själv på ett eller annat sätt. Men har man en vision så har man, man får inte ändra på det halvvägs in i berättelsen bara för att det är emotionellt utmattande.
 
Stay strong, mina med-författare därute!
Reviresco - Rock n Roll livet i Hollywood Personligt
Jubileumsregattan.se Superblogs Bloggparaden