Love The Way You Lie-videon...

Såg precis videon till Love the way you lie, har inte sett den innan. Den var ju väldigt lik mitt manus, måste jag säga. Tjejen slår mest, men killen slår hårdast. Dock är det killen som gjort fel från början, han var väl otrogen eller något. I mitt manus är det nästan alltid tjejen som gör fel, det är mer hon som är otrogen.


Och den sexuella biten i videon, det kommer aldrig hända i mitt manus. Nä, Jamie har en sjukdom så han kan inte göra sånt. Haha. Lite sexuell frustration för Emmy. Jag gillar stora kontraster när jag skriver. Jag gillar att sätta karaktärerna i misär, hela tiden.


Men iallafall, jag fick INTE min idé ifrån Love The Way You Lie, varken låten eller videon. Jag tror det första fröet till idén såddes när jag hörde och såg Eat You Alive med Limp Bizkit. Sedan har jag haft tankar om den sedan länge, på grund av Buffy och Angel, att grejen med dem var att de slogs fysiskt, inte verbalt. Jag tyckte det var coolt och symboliskt för hur par beter sig i relationer, fast de gör det verbalt.

1 Pommez♥:

skriven

Sv: Vi mår bra :) sj?<3

2 Sofia:

skriven

Hej det var jätte längesedan jag Buffy! Blev lite sugen på att göra det nu :)Jag tillhör också dom som inte är så förtjusta i kärleksfilmer klart att det kan vara kul att se på ibland men inte riktigt min grej. Jag tycker att både the notbook och Last song är bätte. Det som jag verkligen gillade i Dear John var förhållandet som john hade med sin pappa. Det var verkligen något som berörde mig och det tycker jag lyfte filmen väldigt mycket. :)

Trevlig Helg!

Kommentera här:

Reviresco - Rock n Roll livet i Hollywood Personligt
Jubileumsregattan.se Superblogs Bloggparaden